Webshop:

LuiGeld.nl Uw privacy wordt gerespecteerd


Verzamelde gegevens:
LuiGeld.nl heeft deze privacy verklaring opgesteld omdat wij dit zeer belangrijk vinden. LuiGeld.nl gebruikt uw IP adres om eventuele problemen met de server op te lossen en om onze website te beheren. Uw IP adres wordt gebruikt om brede demografische informatie te verzamelen. LuiGeld.nl gebruikt cookies om uw mails te bezorgen die voldoen aan uw interesse, om uw wachtwoord te bewaren zodat u het niet iedere keer weer hoeft in te geven als u onze site bezoekt en voor andere doeleinden. LuiGeld.nl 's registratie formulier heeft gegevens nodig o.a. contact informatie (zoals naam, adres, en email adres). LuiGeld.nl gebruikt het leden contact informatie formulier om de leden informatie te sturen over ons en onze adverteerders.

Leden kunnen zich afmelden voor het ontvangen van emails; bekijk hiervoor het keuze/afmelden veld hieronder. Demografische en gebruikersgegevens worden ook verzameld op onze site. We gebruiken deze informatie om de juiste content te geven, wat wij denken dat zij kunnen waarderen. We gebruiken de persoonlijke off-line informatie alleen voor het doel om de leden te kunnen betalen. Deze site bevat links naar andere sites. LuiGeld.nl  is niet verantwoordelijk voor het privacy beleid of de content van die websites. LuiGeld.nl gebruikt een aanmeldformulier voor nieuwe leden en adverteerders. We verzamelen bezoekers informatie (zoals hun email adres, adres, en naam). De leden contact informatie wordt gebruikt om in contact te komen met het lid als dit nodig is. Gebruikers mogen zich afmelden om verdere mails te ontvangen; zie het keuze/afmelden veld hieronder.Publieke Forums:
LuiGeld.nl kan in de toekomst gebruik gaan maken van chat rooms, forums, message boards en/of nieuwsgroepen. Denk eraan dat alle informatie die wordt vrijgegeven in deze gebieden publieke informatie wordt, u moet er dan ook van bewust zijn dat u zeer voorzichtig moet zijn met wat u daar vertelt of mededeelt.

Veiligheid:
LuiGeld.nl heeft veiligheidsmaatregelen genomen om het verlies, misbruiken en veranderen van informatie tegen te gaan.

Kinderen beleid:
Wij verzamelen geen online contact informatie zonder uitdrukkelijke toestemming van de ouders of het op de hoogte zijn van de ouders, dat houdt in dat de ouders de mogelijkheid hebben om te voorkomen dat kinderen gebruik maken van het programma. Zonder uitdrukkelijke toestemming van de ouders wordt online informatie alleen dan gebruikt om te antwoorden op het verzoek van het kind en zal niet gebruikt worden voor andere doeleinden zonder uitdrukkelijke toestemming van de ouders. Wij verzamelen geen persoonlijke te identificeren off-line contact informatie zonder uitdrukkelijke toestemming van de ouders. Wij geven geen persoonlijk te identificeren informatie aan derden. Wij geven geen mogelijkheid om persoonsgebonden informatie te publiceren op wat voor manier dan ook. Wij zullen op geen enkele manier meer gegevens verzamelen dan strikt noodzakelijk is om aan het programma mee te doen.

Keuze/Afmelden:
LuiGeld.nl voorziet de gebruikers van de mogelijkheid om zich af te melden voor het ontvangen van communicatie van ons betreft een  verzoek van ons om informatie over de bezoeker. LuiGeld.nl geeft de gebruikers de volgende mogelijkheden om hun informatie in onze database om geen verdere communicatie of service van ons te ontvangen. Log in in uw account en klik op de "Profiel" link. Onderaan de pagina heeft u de mogelijkheid om uw account te verwijderen of neem contact met ons op om uw lidmaatschap te beëindigen. Dit kan op elk door jou gewenste moment.

Wijzigingen/Update's:
LuiGeld.nl geeft de gebruikers de volgende mogelijkheden om hun eerder ingevulde gegevens te wijzigen. Ga naar het Leden gedeelte - log-in en verander uw persoonlijke informatie. Neem contact op met de website als u vragen heeft omtrent de privacy verklaring, het deelnemen aan deze site of over de verhouding met LuiGeld.nl , Neem contact met ons op.ADVERTENTIE
728 x 90 IMU Leaderboard
Advertenties

Laadtijd van de pagina: 0.04258 sec.